Οδηγός σκόρπισε το θάνατο στις ΗΠΑ -Επεσε σε θεατές παρέλασης [εικόνες & βίντεο]

Οδηγός σκόρπισε το θάνατο στις ΗΠΑ -Επεσε σε θεατές παρέλασης [εικόνες & βίντεο]

Σκηνές χάους και πανικού επικράτησαν στο Στιλγουότερ της Οκλαχόμα, όταν μία μεθυσμένη οδηγός έπεσε πάνω σε πλήθος που παρακολουθούσε την παρέλαση του πανεπιστημίου της περιοχής.

Το αυτοκίνητο έσπασε τα κιγκλιδώματα και συγκρούστηκε με μία μοτοσικλέτα της αστυνομίας, πριν πέσει με μεγάλη ταχύτητα πάνω στους θεατές, σκοτώνοντας τέσσερις ανθρώπους, ανάμεσά τους ένα αγοράκι μόλις 2 ετών, και τραυματίζοντας 44 ανθρώπους. Τέσσερα παιδιά και τέσσερις ενήλικες νοσηλεύονται εξαιτίας των τραυμάτων τους.

Στο τιμόνι του αυτοκινήτου που προκάλεσε το χάος καθόταν η Αντάτσια Τσέιμπερες, μία 25χρονη η οποία προφυλακίστηκε, ενώ φέρεται να οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

«Ανθρωποι πετάχτηκαν στον αέρα», είπε σοκαρισμένος ο Πολ Σιμς, φοιτητής που ήταν στο σημείο την ώρα του συμβάν. «Υπήρχε κάποιος και πανικός. Ο κόσμος έτρεχε. Η πρώτη μου κίνηση ήταν να απομακρύνω τα παιδιά μου από το δρόμο», είπε ο Τζέοφ Χάξτον, επίσης αυτόπτης μάρτυρας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE